1 Eylül 2019 Pazar

Hayat Pahalı, Kitaplar Daha Pahalı

Hey dostum. Dün kitapçıya girdim ve istediğim kitap tam tamına 40 TL ydi. Hem de her yerde bulunan , bilinen bir yazarın kitabı. Neden dostum neden? Kitap alamıyorum, istediğim kitapları alıp okuyacak kadar param yok..
Elindeki kitapları okumam için bana gönderecek biri, ya da tanıtım için kitap gönderecek bir yayınevi olsaydı, fena mı olurdu? :(

17 yorum:

  1. Aaah, o kadar çok katılıyorum ki, çok pahalılar. Sanırım kitapseverlerin sonunu getirmeye çalışıyorlar. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de.. ya kütüphanelere daha çok kitap koysunlar ya da şu kitap fiyatları düşsün nolur

      Sil
  2. BÖYLE YAYIN EVLERİ VAR BENCE, MAİL ATMALISIN.

    YanıtlaSil
  3. HEM KİTAPLARINI DA BLOGUNDA TANITIRSIN.

    YanıtlaSil
  4. Off kesinlikle katılıyorum... geçen iki kitap alayım dedim 60tl tuttu... Bu nedir... Ben bir de kitap koleksiyonu yapıyorum. Yani kitaplığım var evde oraya kitapları döşüyorum. O yüzden kütüphaneden de almak istemiyorum... Bir de zamanında götürmeyi unutuyorum hep...

    YanıtlaSil
  5. sorma yaa evet 30 dan aşaı kitap yok bir kütüphaneye git yaa şeyde vardı du bakayım üniversitenin galiba ya da orda bir yerdee :)

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle katılıyorum..ama kağıt pahalı...basım pahalı..yazar ne yapsın

    YanıtlaSil
  7. Son günlerde bazı kitapçıların orijinal kitapları etiket fiyatının çok altında sattıklarını görüyorum. Örneğin 35 TL olan kitabı 20-25'ten veriyorlar. Muhtemelen yayınevleri yazarların telif hakkından çalıyor olmalılar.

    YanıtlaSil
  8. Ne yazık ki keşke kitaptan vergi alınmasa.Kütüpahanelerden ödünç kitap alabilirsin.

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten çok pahalılar ben de geçen gün sipariş ettim kendime bir şeyler ama ciğerim ufak bir söküldü...

    YanıtlaSil
  10. bu yüzden beyoğlu sahaf festivalini dört gözle bekliyorum her yıl bütün kitap alışverişimi neredeyse oradan yapıyorum eğer istanbulda yaşıyorsanız tavsiye ederim fiyatlar gayet uygun :)

    YanıtlaSil
  11. internetten indirim takip edebilirsin büyük sitelerin :) malesef çok pahalı.....

    YanıtlaSil
  12. Her şeyde olduğu gibi kitaplar da pahalılıktan nasibini aldı. Açıkçası blogger arkadaşlarım internetten kitap siparişi verebildikleri için şanslı, paralarının bir kısmını kurtarıyorlar. Benim gibi alamayanlar ne yapsın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merak etme ben de alamıyorum :) kütüphane 4ever

      Sil
  13. pahalılık günümüüzn sorunu. Çalışan biri olarak ben bile kitapları pahalı buluyorum. Münkünse ikinci el almaya calışıyorum. Okulu bitirdiğim uzun işsizlik döneminde belediye kütüphanesini mesken tutmuştum. Güzelde olmuştu. Saatleri uysa yine giderim .Zira alınan kitaplar beğenilmeyince 1 lira bile olsa verilen paraya üzülüyor insan.

    YanıtlaSil